Home | Energetische therapie | Voor wie | Resultaten | Persoonlijk | Jongeren | Reacties | Contact


Reacties
 

Yvonne
Margret haar begeleiding ondersteunt me in het dichter bij mijzelf komen. Ik ervaar steeds meer innerlijke kracht en innerlijke ruimte. Voel me vaak erg opgelucht als er een te veel aan ballast, wat zich dan in mijn lijf heeft vastgezet, weg kan. En voel me iedere keer weer bevestigd in wat ik zelf ook al voelde. Zij ziet het verhaal erbij, voelt precies waar de dingen vastzitten of blokkeren en versterken daarmee ook het vertrouwen in mijzelf en in mijn proces. Zie je wel, ik ben echt niet gek!
Door haar manier van kijken en werken (aanraken) voel ik me dankbaar dat ik gezien en geholpen word in mijn proces,wat ik zelf vaak moeilijk kan verwoorden of uitleggen.
Margret resoneert met diepere lagen in mij en dat voelt heel fijn!

Lieke (17 jaar)
Toen ik begon bij Margret voelde ik mij alleen en onbegrepen. Ik wist niet wie ik was en wat mijn doel was. Door deze therapie ben ik anders tegen het leven aan gaan kijken. Dat bracht rust, hoop en veel zelfverzekerdheid.
'Voordat je iets kunt zijn, moet je ontdekken wie je bent'
Een ervaring die ik nooit zal vergeten, en die mij geholpen heeft om weer verder te gaan.Verder te gaan,met mijzelf te kunnen en te willen zijn.
Het is een kunst om jezelf bloot te stellen aan een ander. Margret straalde voor mij de warmte en zekerheid uit die ik nodig had. Zij gaf mij de rust om mezelf te zijn.

Monique
Bewust zijn.  Dit is wat Margret mij heeft 'gegeven'! Niet in het verleden of de toekomst zijn maar meer kunnen reageren vanuit het hier en nu. Vanuit mijn bewuste zijn reageren is zo prettig. Niet alleen voor mij maar ook voor mijn omgeving zowel privé als in mijn drukke baan. Ik ben nog steeds dezelfde persoon, energiek en daadkrachtig, en toch sta ik zo anders in het leven. Het fijne van de therapie vind ik dat je niet veel hoeft te praten. Niet denken maar voelen en me hier bewust van zijn. Door het vele denken had ik vaak hoofdpijn, ademde ik verkeerd en zette ik dingen vast. Dit heb ik jarenlang gedaan. Mijn blokkades waren dus ook behoorlijk. Hierdoor is de therapie soms best confronterend. Desondanks heb ik altijd 'genoten', het geeft mij elke keer weer het gevoel een stapje dichter bij mijzelf te zijn en ook in lastige situaties bij mijzelf te kunnen blijven.

Lisa (21 jaar)
Energetische therapie, ik wist niet wat ik kon verwachten en vond het best spannend. Door de spanning was ik in het begin erg gesloten. Margret zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en me openstelde voor iets nieuws. Elke keer merkte ik dat er iets veranderd was, ik voelde me zekerder. Ik ben blij dat Margret mij heeft kunnen helpen,
ik heb veel geleerd en ben veel veranderd. Ik sta nu een stuk sterker in mijn schoenen.


Sint Radboudstraat 27     |     3817BM Amersfoort    |    T: 0615883838    |    E: praktijk@margretversteeg.nl